Chameleon Sirius X LED vliegenlamp

Nieuw product

Met zijn gestroomlijnde, futuristische ontwerp past de Sirius X perfect in elke setting, of het nu een levendig restaurant, een gezellig café of een chique hotel is. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd, waardoor hij zich naadloos aanpast aan elke ruimte. De Sirius X is uitgerust met twee krachtige Quantum X schokbestendige LED-buizen en een speciale LED-lijmplank, wat zorgt voor een effectieve en efficiënte insectenbestrijding.

Meer details

€ 474.93 incl. btw

Meer informatie

Ontdek de ultieme evolutie in UV LED-technologie voor vliegende insectenbestrijding!

Maak kennis met de Chameleon Sirius X, de nieuwste parel in LED-insectenbestrijding van PestWest!

Met zijn gestroomlijnde, futuristische ontwerp past de Sirius X perfect in elke setting, of het nu een levendig restaurant, een gezellig café of een chique hotel is. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd, waardoor hij zich naadloos aanpast aan elke ruimte. De Sirius X is uitgerust met twee krachtige Quantum X schokbestendige LED-buizen en een speciale LED-lijmplank, wat zorgt voor een effectieve en efficiënte insectenbestrijding. Door te kiezen voor LED-technologie geniet u van professionele insectenbeheersing tegen een minimale kostprijs, dankzij het lage energieverbruik. Daarnaast draagt u bij aan een duurzamere toekomst, wat deze investering nog waardevoller maakt.

De revolutionaire Chameleon LED-lijmplank van de Sirius X is een ware gamechanger.
Met zijn geavanceerde raster en speciale lijmformulering, garandeert deze plank optimale vangstresultaten. Bovendien is de plank ontworpen om perfect te passen bij de vorm van de Sirius X, met een handige perforatielijn waarmee u de plank eenvoudig kunt aanpassen aan uw behoeften. In tegenstelling tot traditionele UV-vliegenvangers, waarbij de lijm wordt blootgesteld aan hoge temperaturen, blijft de lijm op de LED-lijmplank van de Sirius X onaangetast, waardoor een langdurige kleefkracht gegarandeerd is.


Pro-tip: Voor optimale prestaties raden wij altijd het gebruik van PestWest LED-lijmplanken aan. Hiermee haalt u het beste uit uw Chameleon Sirius X.
Gebruik van andere lijmplanken kan de prestaties van uw LED-vliegenvanger nadelig beïnvloeden.

De perfecte afmetingen van de LED-lijmplank: 48 cm x 24,5 cm.

De Chameleon Sirius X is verkrijgbaar in de kleuren wit en RVS.

Wacht niet langer en upgrade uw insectenbestrijdingsroutine met de kracht van de Chameleon Sirius X!