1. Bezorgen
Tijdens het bestellen, maak je zelf een keuze uit het bezorgen bij u thuis of afhalen in een parcelshop. De meeste voorradige artikelen heb je de volgende dag al in huis. Je ontvangt van ons een orderbevestiging. De voortgang van je bestelling kun je volgen via Mijn bestellingen. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.
Let op! Wanneer je voor het eerst iets bestelt bij europacker.nl kan het iets langer duren voordat we je bestelling bezorgen, omdat we eerst je gegevens controleren.
Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen - in verband met de bootovertocht - 1 à 2 dagen later bezorgd worden.
De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping, feestdagen etc. Ben je onverwacht niet thuis als jouw bestelling wordt aangeboden dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag.

2. Bezorgadres
Het adres dat bekend is bij jouw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres. Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op je werk of wil je iemand een cadeau sturen), dan kun je dit aangeven als je je bestelling plaatst.

3. Verzendkosten
Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling in Nederland betaal je een bijdrage van € 7.50. Voor het afleveren van je bestelling in België betaal je € 9,01.
Let op: Mocht je pakket door de DPD niet afgeleverd kunnen worden na 2 bezorgpogingen dan kun je het pakket afhalen bij een DPD Parcelshop. De DPD laat de gegevens van de parcelshop bij je achter zodat je weet waar je pakket ligt. Mocht het pakket alsnog worden geretourneerd aan europacker.nl dan worden de extra verzendkosten + retourkosten van de DPD vermeerderd met een bedrag van € 10,00 voor gemaakte administratiekosten bij je in rekening gebracht.