Chameleon® Qualis

Nieuw product

• De splintervrije UV LED lamp is uitgerust met een hoogwaardig en geavanceerd gaskoelsysteem.
• Dit betekent dat filament LED lampen langer betrouwbaar kunnen werken met optimale prestaties.
• Uitgebreid patroon van lichtverdeling: vergeleken met de typische 120° in oudere LED toestellen van de 1e generatie, biedt de Qualis LED toestel 360° dekking.
• Zachtere lichtintensiteit: het uitgestraalde licht verblindt niet. Een te hoge lichtintensiteit is te intens voor het effectief vangen van vliegende insecten en storend voor mensen die in de buurt van het toestel werken.
• Relatief hoge frequentie: geen flikkering van de buis, ook positief voor het vangen van insecten!
• Verhoogde aantrekkelijkheid = betere vangstresultaten.

Meer details

€ 459.80 incl. btw

-€ 36.30

€ 496.10 incl. btw

Meer informatie

De nieuwste ontwikkeling in UV led-technologie voor de beteugeling van vliegende insecten.

De Chameleon® Qualis biedt de volgende voordelen:

* Het lage stroomverbruik in combinatie met de hoge vangstresultaten
* Eenvoudig te onderhouden - de LED lampen dienen slechts 1x per 3 jaar vervangen te worden
* Nieuwe, unieke PestWest® LED lijmplank met speciaal kleefoppervlak
* Volledig metalen constructie - geen plastic! 3 jaar garantie en gecertificeerd volgens de laatste internationale wetgeving

De vernieuwde Quantum X led-lampen in de Chameleon Qualis maken gebruik van filament led-technologie.

Deze technologie bevat een veel groter aantal UV-A leds met een lager vermogen om een meer gelijkmatige spreiding van de lichtverdeling over de lengte van de lamp te creëren.

De algehele UV-A output behouden blijft.
Door deze filamenttechnologie straalt het licht in alle richtingen uit. Het voordeel hiervan is dat niet enkel licht uit het toestel de ruimte in schijnt, maar tevens terug naar de lijmplank.

Ook wordt hierdoor de binnenkant van het toestel verlicht. Het is bewezen dat deze lichtverdeling zorgt voor een betere aantrekkingskracht van vliegende insecten dan traditionele leds die alleen licht uitstralen in een smalle straal (meestal 120°). Omdat de puntbron van een traditionele led zo geconcentreerd is, kan deze oogverblindend lijken, terwijl filament-leds een veel zachtere gloed produceren, waarvan onafhankelijke tests hebben aangetoond dat ze aantrekkelijker zijn voor vliegende insecten.

Een ander kenmerk van de Quantum X led-technologie is dat de leds worden gekoeld door heliumgas, dat de warmte van de led efficiënt naar de buitenste glazen behuizing overbrengt, waar deze gelijkmatig over de gehele lengte en omtrek wordt afgevoerd. Traditionele, krachtige UV-A leds vereisen het gebruik van grote aluminium koellichamen, wat het ontwerp duurder en complexer maakt.

stroomniveau kan werken dan traditionele leds. Zonder toe te geven aan de resultaten. Dit betekent dat de Qualis zelfs minder stroom verbruikt dan andere led-toestellen op de markt.

Specificatie:

Afmetingen:
H: 30 cm B: 57,5 cm D: 4 cm

Gewicht:
3,1 kg

Vangbereik:
90 - 120 m2

Afwerking:
Wit gecoat Zintec staal of
RVS

Accessoires