Spouwrooster Spouwsafe RVS achterafvoegrooster
  • Spouwrooster Spouwsafe RVS achterafvoegrooster

Spouwsafe Spouwrooster RVS achteraf voeg rooster

€ 1,80
Inclusief BTW

SpouwSafe is de enige juiste, originele, gepatenteerde, universele oplossing voor het verfraaien van de gevel en voor bescherming van de spouw tegen ongedierte en vuil.

Lengte
Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

SpouwSafe is de enige juiste, originele, gepatenteerde, universele oplossing voor het verfraaien van de gevel en voor bescherming van de spouw tegen ongedierte en vuil.

Voor plaatsing achteraf in open stootvoegen.

* De spouwsafe heeft een ongekende flexibiliteit
* De spouwsafe kan geplaatst worden in voegen 5 tot 25mm
* De spouwsafe kan zonder gereedschap geplaatst worden
* De spouwsafe klemt uitmuntend in de voeg
* De spouwsafe is gemaakt van zeer sterk RVS verenstaal
* De spouwsafe vormt zich keurig, ook in scheve voegen
* De spouwsafe geeft een zeer fraai zicht aan de woning, het is een sieraad voor de gevel/woning

000396