Chameleon 1x2 vliegenvanger
  • Chameleon 1x2 vliegenvanger

Chameleon 1x2 vliegenvanger

€ 235,95
Inclusief BTW

De Chameleon 1x2 is een vliegenlamp voorzien van lijmplaten. De Chameleon 1x2 kan gebruikt worden op plaatsen waar voedsel wordt bereid of opgeslagen, b.v. bars en restaurants.

Uitvoering
Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Chameleon 1x2 vliegenlamp met lijmplaat is qua aanzien van grote schoonheid, qua kwaliteit de top.

Dit model van PestWest is nog eenvoudiger en dus sneller in onderhoud.

Het toestel maakt gebruik van 2 x 15 Watt UV-lampen die een gemiddeld vangbereik hebben van 90m².

De Chameleon is economisch en kan gebruikt worden op plaatsen waar voedsel wordt bereid of opgeslagen, b.v. bars en restaurants.

Afmeting HXBXD =
31.5 x 48.5 x 6.5 cm

Gewicht:
4.3 kilo

Vangbereik:
90m2

Tubes:
2 x 15 Watt Quantum tubes SP

Starters:
2x FS22

000039


Je bent misschien ook geïnteresseerd in