Chameleon Vega
  • Chameleon Vega

Chameleon Vega

€ 289,19
Inclusief belasting

De Chameleon Vega is een stijlvolle, krachtige en economische UV vliegenvanger.

Uitvoering
Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

De Chameleon Vega is een stijlvolle, krachtige en economische UV vliegenvanger.

Het elegante en ultra dunne model wordt gecombineerd met een geheel roestvrij stalen constructie.

De Chameleon Vega is uitgerust met nieuwe energie zuinige T5 14 Watt lampen voorzien van een geïntegreerde Recflectobakt, ondersteund door een krachtige elektronische ballast voor een nog betere beheersing van een vliegenprobleem tegen lage gebruikskosten.

Gewicht : 3.2 kilo

Afmetingen: HXBXD = 30 x 57.5 x 4 cm

Vangbereik : 150 m2

 

 

000654


Je bent misschien ook geïnteresseerd in