Blue Wing insectenvanger incl 2 lijmplaten
  • Blue Wing insectenvanger incl 2 lijmplaten

Blue Wing insectenvanger incl 2 lijmplaten

€ 30,45
Inclusief belasting

Door zijn exclusieve en unieke design vangt BLUE Wing niet alleen op een effectieve manier vliegen, muggen en andere insecten, maar vormt het ook een fraai detail in uw inrichting.

Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Door zijn exclusieve en unieke design vangt BLUE Wing niet alleen op een effectieve manier vliegen, muggen en andere insecten, maar vormt het ook een fraai detail in uw inrichting.

Deze elektrische insectenvanger maakt gebruik van blauw uv-licht met een speciale frequentie om insecten te lokken, die vervolgens geluidloos vast blijven zitten op het lijmvel in de vanger.

De gevangen insecten zijn vanuit de kamer niet zichtbaar. Het lijmvel is ontwikkeld en is niet alleen gifvrij maar ook warmte- en uv bestendig.

De insectenvanger mag uitsluitend worden aangesloten volgens de markering op het product.

Plaats BLUE Wing op een tafel, of hang hem aan de muur. Zorg ervoor dat het licht niet wordt tegen gehouden door gordijnen of meubels. De vanger functioneert het best in het donker.

Het lijmvel is gifvrij en 100% composteerbaar.

Inclusief 2 lijmvellen met afdekpapier. Vervang het lijmvel als het vol zit met insecten of om de 6 weken voor een optimaal resultaat. Navulverpakkingen verkrijgbaar.

De uv-lamp is eenvoudig te vervangen. De effectiviteit neemt langzaam af. Daarom moet de tl-buis een keer per jaar vervangen worden.

000588


Je bent misschien ook geïnteresseerd in