ShooAway
  • ShooAway
  • Shoo Away

Shoo Away

€ 14,95
Inclusief BTW

De Shoo Away houdt de vliegen weg van uw eten/tafel en vergroot het genot van buiten eten enorm.

Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

De Shoo Away houdt de vliegen weg van uw eten/tafel en vergroot het genot van buiten eten enorm.

De Shoo Away is voorzien van een ongevaarlijke propeller die stopt als u iets wilt pakken van tafel. De Shoo Away komt uit Australië.

De Shoo Away verspreidt geen vergif maar werkt wel op 2 AA batterijen (niet bijgeleverd).

https://www.youtube.com/watch?v=3t93CAIpi1Q000773