24 Watt ronde breukvrije blacklight lamp

€ 33,28
Inclusief BTW

De TL van 24 Watt is geschikt voor de vliegen lamp van PestWest Sunburst TAB.

Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

De Breukvrije (Shatterproof) 24 Watt tube is geschikt voor de vliegen lamp van PestWest te weten:

Sunburst TAB

Om het maximale rendement te halen uit de tubes - tl lamp is het ideaal om deze elke 6 maanden te vervangen maar minstens 1 keer per jaar.

000844


Je bent misschien ook geïnteresseerd in