Dieren-Honden vangstok
  • Dieren-Honden vangstok

Honden vangstok

€ 132,56
Inclusief BTW

De vangstok is een essentieel hulpmiddel geworden voor iedereen die betrokken is bij dieren en die de welzijnsnormen in acht neemt.

Maat
Aantal
8 - 10 werkdagen levertijd

 

Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het i

 

Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis

 

Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

De vangstok is een essentieel hulpmiddel geworden voor iedereen die betrokken is bij dieren en die de welzijnsnormen in acht neemt.
Het is gebleken dat met behulp van een vangstok (wilde) dieren op een positieve en effectieve manier gevangen kunnen worden. De vangstok kan gebruikt worden voor het redden van dieren, het vangen van dieren, het veilig en humaan om gaan met dieren, (agressieve) dieren kunnen met de vangstok op een veilige afstand worden gehouden.

De vangstok is ontwikkeld door een nauwe samenwerking met personen en organisaties in het veld en de resultaten van de samenwerking worden weerspiegeld in een robuust eenvoudig te bedienen vangstok.

Met het vangen van dieren is snelheid van groot belang. Wanneer de lus om de nek van het dier is aangebracht, kan de bediener van de vangstok aan de kabel trekken die vast zit op de grijper. De vangstok zal dan direct vergrendeld worden in de gewenste positie. Het dier zal dan stevig worden vastgehouden, de bediener van de vangstok zal hier geen inspanning meer hoeven te leveren.

De vangstok is voorzien van een handgreep. Mocht een grotere loop/lus vereist worden dan kan aan de metalen knop aan het uiteinde van de vangstok getrokken worden zodat er meer kabel vrij komt.
De onderdelen van de vangstok die in contact kunnen komen met het dier zijn bedekt met plastic. Zodra het dier veilig in zijn beschermde omgeving is geplaatst, kan het snelle ontgrendelmechanisme worden bediend door te trekken aan de ring en dan wordt de loop/lus direct los gelaten van het dier. De vangstok is in vier lengtes beschikbaar: 61 cm, 91 cm, 122 cm en 152 cm.

000172