Ferrx muggenlamp
  • Ferrx muggenlamp

Ferrx muggen-motten-knuitlamp

€ 85,55
Inclusief BTW

De Ferrx muggenlamp voor muggen, motten, vlindertjes en knuit in en om uw huis te vangen! De lamp geeft ultraviolet licht en warmte waar de insecten op af komen. De motten-muggenlamp is geschikt voor buiten mits beschut geplaatst. De lamp werkt ook binnen zeer goed.

Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Muggen, motten, vlindertjes en knuit binnen en buiten vangen ...... De FERRX® INSECT CONTROL (FIC) insecten en muggen vanglamp heeft een licht sensor en terugslagklepjes.

Door de terugslagklepjes kunnen de muggen, motten, vlindertjes en knuit niet meer wegvliegen.

De Ferrx heeft ook inmiddels een breed scala van toepassingen gevonden. Naast de toepassing bij de particulier, heeft de Ferrx ook zijn weg naar de professionele gebruiker gevonden.
De Ferrx onderscheidt zich van alle andere vangers door met UV licht, warmte en een ventilator te werken. Het model van 2017 heeft een licht donker schakelaar.

UV licht geeft in combinatie met organische stoffen in de lucht CO2 in de omgeving van de lamp en lokt daardoor zeer veel muggen, motten, (steek)vliegen en fruitvliegjes van grote afstand (tot 30 meter).
De FIC werkt dus niet met giftige bestrijdingsmiddelen. De insecten worden niet geëlektrocuteerd, maar verdrogen.

De muggen, motten, vlindertjes en knuit, die anders moeilijk bestrijdbaar blijken te zijn, worden nu 'geluidloos' en milieu vriendelijk gevangen. Muggen zijn veelal hoofdzakelijk aan het eind van de dag actief. Motten vliegen voornamelijk ’s nachts. De gevangen insecten worden opgevangen in een afgesloten bakje, dat eens per week schoongemaakt moet worden.

De FIC is voor binnen en buiten gebruik. Elke FIC heeft een reikwijdte van circa 1.500 m2. De PL lamp heeft ongeveer 2.000 branduren. De FIC wordt geleverd met de gebruiksaanwijzing en een schoonmaakkwastje.

000507


Je bent misschien ook geïnteresseerd in