Geurverfrisser Maskomal
  • Geurverfrisser Maskomal

Geurverfrisser Maskomal

€ 38,42
Inclusief BTW

Maskomal is een "deodorant" dat zeer doeltreffend ongewenste geuren en stankoverlast maskeert en verdrijft.

Hoeveelheid
Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Maskomal is een "deodorant" dat zeer doeltreffend ongewenste geuren en stankoverlast maskeert en verdrijft. 
Een kleine dosering van dit middel is vaak al voldoende om de organische geur te maskeren en hierna af te breken. Maskomal is biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor de huid.


Ongewenste geuren van de visverwerking, slachtafval, bloed, gier, verrotting, bederf, GFT en gemengde huisvuilbakken, stank overlast door uitwerpselen van ratten/muizen/marters etc. vuilstortplaatsen, waterzuiveringen, vleesverwerkende bedrijven, openbare toiletten, industriële processen enz. worden gemaskeerd en afgebroken. Evenzo voor honden markeringsplaatsen.

Maskomal is vrijwel overal toepasbaar.
In gebouwen, laadruimtes, in vrachtauto’s, afvalopslagplaatsen, vliegtuigen enz.

Maskomal is chemisch gezien neutraal, niet toxisch en corrosief en daarom uitstekend geschikt voor toepassingen in de voedselproductie en distributiegebouwen. 
Maskomal kan ook toegepast worden in luchtbehandelingssystemen en kanalen.

U kunt het middel gebruiken door te sprayen of te vernevelen.

De hoeveelheid Maskomal die u nodig hebt is afhankelijk van de stankoverlast. Als richtlijn van verdunning wordt 1:100 geadviseerd.

000392