Rietreiniger 10 liter

€ 55,06
Inclusief BTW

Rietreiniger Bio is een waterverdunbaar biologisch concentraat op basis van natuurvriendelijke ingrediënten voor het reinigen van oa: rieten daken.

Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Rietreiniger Bio is een waterverdunbaar biologisch concentraat op basis van natuurvriendelijke ingrediënten voor het reinigen van oa: rieten daken.

Na de eerste toepassing zijn de resultaten binnen 24 uur zichtbaar. Nadat Rietreiniger verdund is, wordt de vloeistof op de te behandelen ondergrond aangebracht.

Voor een optimale werking kan de Rietreiniger Bio het beste in het voor- of najaar worden toe gepast.

Gebruiksconcentratie: 14%.
Een oplossing maakt u door 1 liter Rietreiniger Bio toe te voegen aan 7 liter water, wat goed vermengd dient te worden voor het gebruik.
Op rieten daken 250 ml verdund product aanbrengen per m2.
Eventueel in 2 lagen.
De Rietreiniger Bio wordt aangebracht met een drukspuit (2 BAR) met een grove druppel.

De Rietreiniger Bio kan schade toebrengen aan planten en gras;
Rietreiniger Bio tast het riet niet aan en is biologisch afbreekbaar.

000641