• Aanbieding!
Muscodel reiniging van groene aanslag bv algen
  • Muscodel reiniging van groene aanslag bv algen

Muscodel reiniging van groene aanslag bv algen

€ 24,90
Inclusief BTW

Voor het doeltreffend en veilig verwijderen van bijvoorbeeld algen op alle voorkomende oppervlakken zoals damwandpanelen, kunststof kozijnen en deuren, hout, beton, natuursteen, etc.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 € 1,50 Tot € 3,00
3 € 3,00 Tot € 9,00
4 € 4,50 Tot € 18,00
5 € 6,00 Tot € 30,00
6 € 7,50 Tot € 45,00
12 € 8,40 Tot € 100,80
Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Muscodel is een bestrijdingsmiddel ter verwijdering en voorkoming van groene aanslag. Muscodel verwijdert doeltreffend en veilig oa algen en mossen van praktisch alle soorten oppervlakken zoals damwandpanelen, kunststof kozijnen en deuren, hout, beton, natuursteen, etc.

Muscodel wordt in o.a. de bouw toegepast om cementgroeven, tegels, naden en betonnen objecten zoals sluizen en bruggen, etc. waarop groene aanslag zit te reinigen.

Extra voordelen:
-
reinigt ook leidingsystemen, afsluiters, kranen, fittingen, sproeiers, etc.
- heeft een langdurige preventieve werking
- veilig in gebruik

Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 2,5% van dit middel (250ml op 10 liter water).

Toelatingsnr. : 12252 N.

000515