Halapur reiniging en desinfectie middel
  • Halapur reiniging en desinfectie middel

Halapur reiniging en desinfectie middel

€ 15,35
Inclusief BTW

Halapur is een mild en neutraal reinigingsmiddel voor beroepsmatig onderhoud in grootkeukens, verwerkingsruimten van levensmiddelenbedrijven, sanitaire ruimten e.d.

Hoeveelheid
Aantal
1 week

 

Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het i

 

Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis

 

Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Halapur is een gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel dat zijn werkzaamheid ontleent aan een quaternaire ammoniumverbinding.

Het middel wordt onder meer ingezet in de voedingsmiddelenbranche, de recreatie sector en de gezondheidszorg. Halapur gaat de strijd aan met bacteriën en gisten, wat het reinigings- en desinfectiemiddel bijzonder geschikt maakt voor het reinigen en desinfecteren van relatief schone oppervlakken bijvoorbeeld in laboratoria.
Ook wordt het middel gebruikt voor ontsmetting van ruimten waar mensen verblijven en in de horeca. Halapur kent een korte inwerkingstijd. Het is onder andere te gebruiken met een schuimlans (bij lage druk), waarbij een vaste schuimlaag ontstaat die goed hecht aan verticale oppervlakken.

Het reinigings- en desinfectiemiddel is niet corrosief op metalen en andere materialen.

De desinfecterende werking van Halapur berust op absorptie aan de wand van micro-organismen. Hierdoor wordt de doorlaatbaarheid van de celwand gewijzigd en lekt de celinhoud van het micro-organisme weg. Dit heeft de dood van het micro-organisme tot gevolg.

Resistentie vorming is daardoor niet uitgesloten.

Alternerend gebruik van Halamid wordt daarom aanbevolen.

Gebruik biociden veilig.

Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


 

000290

Downloaden

Veiligheidsblad Halapur

Veiligheidsblad Halapur

Downloaden (181.8k)