Kartonnen muizen lokdoosjes
  • Kartonnen muizen lokdoosjes

Kartonnen muizen lokdoosjes

€ 2,60
Inclusief BTW

Deze kleine kartonnen lokdoosjes zijn gemakkelijk weg te zetten achter kasten, koelkasten, op plafonds, maar ook op zolders en in uw schuur. De doosjes zijn meerdere keren te gebruiken en zijn gebruiksvriendelijk.

Hoeveelheid
Aantal

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Voor de bestrijding van muizen en voor last van muizen kan het kleine kartonnen lokdoosje is simpel geplaatst worden achter kasten, koelkasten, op plafonds, maar ook op zolders, in de schuur.

De doosjes zijn meerdere keren te gebruiken en zijn gebruiks- en milieuvriendelijk.

Afmeting:(lxbxh) 120 x 50 x 50 mm

000063-10