Insect Clean tegen spinnen en insecten Bekijk groter

Insect Clean tegen spinnen en insecten

Nieuw product

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks last van.

Meer details

€ 24.90 incl. btw

  • 1 liter

Meer informatie

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks last van. Met Insect Clean haalt u een voordelige professionele en zeer effectieve oplossing in huis, die u vergunningvrij mag gebruiken.

Insect Clean is ongevaarlijk voor mens, materiaal en milieu. Het is zelfs ongevaarlijk voor spinnen en insecten. De werking van dit 100% biologisch afbreekbaar middel richt zich dan ook niet op de verdelging van de spinnen en insecten, maar op een schoon resultaat, waarbij vervuiling aangebracht door spinnen, luis, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint geen kans krijgt.

  • Insect Clean is 100% biologisch afbreekbaar. Hierdoor is Insect Clean overal inzetbaar, zelfs in de voedingsindustrie.
  • Insect Clean is gemaakt onder normen GMP, ISO 9001 en ISO 14001
  • Insect Clean is niet giftig
  • Insect Clean is transparant (geen vlekken)
  • Insect Clean heeft geen etsende werking op glas, gegalvanisseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, rubber, chroom, keramiek, porselein en emaille, behalve op onbewerkt Red Cedar
  • Insect Clean kunt u ook gebruiken op planten
  • Insect Clean kan zowel door bedrijven als particulieren worden toegepast

1 liter Insect Clean is voor 1 behandeling van een gehele woning of een vergelijkbaar pand.
Langdurige effectieve werking van 5-6 maanden.


Gebruiksaanwijzing:

Verdun het middel met leidingwater:
Bij sterke vervuiling 1 op 1
Bij normale vervuiling 1 op 2
Bij lichte vervuiling 1 op 3
Breng Insect Clean aan met vernevelaar of plantenspuit onder lage druk

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...