Krabpaal Comfort met speeltje Bekijk groter

Krabpaal Comfort met speeltje

000849

Nieuw product

De krabpaal bezit een natuurlijk deugdelijke jute voor uitmuntend krab plezier voor uw geliefde kat! Bovenop deze krabpaal zit een speeltje met natuurlijke veren en leer wat iedere kat onweerstaanbaar vindt.

Meer details

€ 29.50 incl. btw

Meer informatie

De krabpaal bezit een natuurlijk deugdelijke jute voor uitmuntend krab plezier voor uw geliefde kat!
Bovenop deze krabpaal zit een speeltje met natuurlijke veren en leer wat iedere kat onweerstaanbaar vindt.

De kat en een krabpaal
Een krabpaal maakt deel uit van de basis uitrusting van iedere kat. Een kat heeft voldoende bewegingsvrijheid nodig, daarom is het belangrijk om een geschikte krabpaal in het juiste formaat te kopen.
De krabpaal wordt door de kat gebruikt om zich te strekken en rekken. Maar ook voor het aanscherpen van zijn nagels. Hierdoor wordt het vuil tussen de nagels weggehaald en verdwijnen de omhulsels die de nagels bedekken.

Daarnaast markeert de kat hun territorium doordat er een geur uit de klieren in hun poten komt. Het liefst heeft een kat op diverse plekken in huis een plek waar zij aan deze behoefte kunnen voldoen. Wees daarom scheutig in het aantal krabpalen die u beschikbaar stelt in uw huis voor uw kat.

Het allerbeste is om meerdere krabpalen verspreid door het huis te plaatsen, zodat uw kat zich ook nooit kan vergissen en ‘per ongeluk’ de krabbehoefte vervult aan uw bank, gordijnen en/ of behang.

Afmeting:
30 x 30 x 59 cm