Krabpaal Comfort met 2 speeltjes Bekijk groter

Krabpaal Comfort met 2 speeltjes

000847

Nieuw product

De 2 krabpalen zijn voorzien van deugdelijk jute voor optimaal krabplezier. De bovenkant beschikt over een stof waar katten heerlijk op kunnen uitrusten. Om de krabpaal nog interessanter te maken voor uw kat is deze voorzien van 2 speeltjes met natuurlijke veren die heen en weer geschoven kunnen worden.

Meer details

€ 59.50 incl. btw

Meer informatie

De 2 krabpalen zijn voorzien van deugdelijk jute voor optimaal krabplezier. De bovenkant beschikt over een stof waar katten heerlijk op kunnen uitrusten.
Om de krabpaal nog interessanter te maken voor uw kat is deze voorzien van 2 speeltjes met natuurlijke veren die heen en weer geschoven kunnen worden.

De kat en een krabpaal
Een krabpaal maakt deel uit van de basis uitrusting van iedere kat.
Een kat heeft voldoende bewegingsvrijheid nodig, daarom is het belangrijk om een geschikte krabpaal in het juiste formaat te kopen.
De krabpaal wordt door de kat gebruikt om zich te strekken en rekken. Maar ook voor het aanscherpen van zijn nagels. Hierdoor wordt het vuil tussen de nagels weggehaald en verdwijnen de omhulsels die de nagels bedekken.

Daarnaast markeert de kat hun territorium doordat er een geur uit de klieren in hun poten komt. Het liefst heeft een kat op diverse plekken in huis een plek waar zij aan deze behoefte kunnen voldoen. Wees daarom scheutig in het aantal krabpalen die u beschikbaar stelt in uw huis voor uw kat.

Het allerbeste is om er meerdere krabpalen verspreid door het huis te plaatsen, zodat uw kat zich ook nooit kan vergissen en ‘per ongeluk’ de krabbehoefte vervult aan uw bank, gordijnen en/ of behang.

Deze krabpaal verzekert uw kat van uren krabplezier!

Afmeting
39,5 x 39,5 x 50 cm