Kooi voor kleine dieren
  • Kooi voor kleine dieren

Bench - kooi voor kleine dieren

€ 145,20
Inclusief BTW

Deze opvouwbare kooi is perfect te gebruiken voor het fokken en verzorgen van kittens, puppy’s en andere kleine (huis)dieren. Ook kan de kooi ingezet worden bij reddingsacties van dieren, bij dierenartsen/dierenklinieken, dierenambulance, kennels, cattery’s, volières, etc.

Lengte
Uitvoering
Aantal
levertijd 8 -10 werkdagen

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Een nieuwe kooi in ons assortiment.

Deze opvouwbare kooi is perfect te gebruiken voor het fokken en verzorgen van kittens, puppy’s en andere kleine (huis)dieren.
Ook kan de kooi ingezet worden bij reddingsacties van dieren, bij dierenartsen/dierenklinieken, kennels, cattery’s, volières, etc.

De kooi is eenvoudig op te zetten en beveiligd met slechts drie hengels.
De kooi kan gebruikt worden in een afgesloten ruimten of binnen een cattery, kennel waar andere kooien niet geplaatst kunnen worden. Ook kan de kooi buiten neer gezet worden.

De kooi is groot genoeg voor een nestje kittens of andere kleine dieren.
Kleine dieren kunnen geplaatst worden in de kooi voor het voederen maar ook voor het slapen en spelen. Deze kooi is uitermate geschikt om het moederdier rust te geven en haar jonkies hierin te plaatsen.
Dierenartsen kunnen deze kooi gebruiken voor of na een operatieve behandeling.

De kooi kan neer gezet worden op de vloer in een kennel, cattery, bij de dierenarts etc.

Om schade aan de pootjes te voorkomen kan er als extra optie een passende kunststof of glasvezel bak (000803) geplaatst worden in de kooi.

De kooi is vervaardigd van een hoge kwaliteit vierkant stalen gaas en kunststof coating. Dit garandeert de veiligheid voor de katten en andere kleine (huis)dieren.

De kooi is

  • lichtgewicht
  • eenvoudig schoon te houden/te maken 
  • gemakkelijk opklapbaar en op te ruimen 


De kooi is verkrijgbaar in 2 variaties

  • kan geopend worden vanaf de zijkant of 
  • kan geopend worden vanaf de boven- en/of zijkant. 


Deze kooi is verkrijgbaar in de afmetingen:

Lengte 91 cm x breedte 61cm x hoogte 61 cm.
Lengte 122 cm x breedte 61cm x hoogte 61 cm.
Lengte 152 cm x breedte 61cm x hoogte 61 cm.

Gewicht vanaf: 7kg

000802


Je bent misschien ook geïnteresseerd in