Jai alai werpstok hond

Nieuw product

Smerige handen zijn vanaf nu verleden tijd. Door het uitmuntende ontwerp en vorm van de werpstok is de bal eenvoudig van de grond op te pakken zonder dat de bal aangeraakt hoeft te worden. In de jai alai werpstok passen ballen met een omvang van 6 cm of kleiner. De jai alai werpstok is zeer stevig. De werpstok is gemaakt van robuust kunststof, waar ook autobumpers en helmen van gemaakt worden.

Meer details

€ 19.95 incl. btw

  • Groen

  • Oranje

  • Roze

Meer informatie

De jai alai werpstok is een voortreffelijk ontwerp om de bal tot 3x zo verder te werpen dan de andere werpstokken doen. Met een minimale inspanning kan de bal tot wel 60 meter ver worden geworpen! Met de jai alai werpstok kan zowel boven- als onderhands gegooid worden. De anti-slip coating zorgt ervoor dat de werpstok niet uit de hand glijdt. Het koordje welke om de pols geplaatst wordt, zorgt ervoor dat u de werpstok niet kwijt raakt of uit de handen schiet. 

Smerige handen zijn vanaf nu verleden tijd. Door het uitmuntende ontwerp en vorm van de werpstok is de bal eenvoudig van de grond op te pakken zonder dat de bal aangeraakt hoeft te worden. In de jai alai werpstok passen ballen met een omvang van 6 cm of kleiner. De jai alai werpstok is zeer stevig. De werpstok is gemaakt van robuust kunststof, waar ook autobumpers en helmen van gemaakt worden.

Materiaal

Werpstok: ABS
Rubber coating: S-RS (FXS-A).

Kleur
Groen, oranje en roze

Formaat
Lengte: 58 cm
Bal formaat
M (ø 6 cm)

Alle medium ballen (en kleiner)