Kooi met zuurstof aansluiting
  • Kooi met zuurstof aansluiting

Kooi met zuurstof aansluiting

€ 293,43
Inclusief BTW

De kooi met zuurstof aansluiting is vervaardigd van 3mm doorzichtig PVC. Deze kap past perfect om de kooi. Het doorzichtige plastic materiaal biedt volledig zicht op de ademhaling van de patiënt en de patiënt is tijdens de behandeling goed te observeren.

Aantal
8 - 10 werkdagen levertijd

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

De kooi met zuurstof aansluiting is een slim ontworpen PVC kap die de kooi omsluit en kan worden aangesloten op een externe zuurstofbron.
Hierdoor kan eenvoudig en effectief zuurstof toegediend worden of een vernevelingstherapie gegeven worden.

De kooi met zuurstof aansluiting is vervaardigd van 3mm doorzichtig PVC. Deze kap past perfect om de kooi. Het doorzichtige plastic materiaal biedt volledig zicht op de ademhaling van de patiënt en de patiënt is tijdens de behandeling goed te observeren.

De kooi voorziet in de behoefte om op een effectieve wijze zuurstof toe te dienen of om een vernevelingstherapie aan te bieden aan de patiënt.
De gelaste PVC naden houden het interieur luchtdicht voor de eerste zuurstof.
De ontluchting kan in gang gezet worden via de ritssluiting boven (en bij het handvat) te openen.
De overtollige zuurstof en de uitgeademde koolstofdioxide komt vrij.

De ontluchting kan worden gewijzigd afhankelijk van de conditie en het zuurstofpercentage eisen van de patiënt.

De meeste respiratoire patiënten hebben last van stress en dit verergert (vaak) de symptomen.
De patiënt kan worden gecontroleerd zonder dat hij/zij angstig is/wordt voor een nasale canule of een masker.

De kooi met zuurstof aansluiting kan ingezet worden bij noodsituaties maar een dierenarts kan direct een professionele zuurstoftherapie starten met dit systeem dat altijd klaar staat en bij de hand is. De kooi met zuurstof aansluiting is een 'must have' voor iedere tak in de dierenwelzijn, dierenkliniek, dierenambulances, hulpdiensten etc.

* Instant zuurstof of verneveling therapie
* Volledig zicht op de patiënt
* Zuinig met het gebruik van zuurstof

Kooi met zuurstof aansluiting bestaat uit:
kooi, bodemplaat, koppeling en zak met slangen, vernevelaar en 5 venturi.

Afmeting kooi:
Lengte 46 cm x breedte 29 cm x hoogte 29 cm.
Gewicht 2kg

000814


Je bent misschien ook geïnteresseerd in