Dwang kooi/korf speciaal
  • Dwang kooi/korf speciaal

Dwang kooi/korf met fixatie

€ 162,75
Inclusief BTW

De dwang kooi/korf is in de eerste plaats ontworpen om injecties of andere behandelingen van onrustig of lastige katten, dwergrassen van honden en andere kleine dieren te vergemakkelijken.

Aantal
levering 8 - 10 dagen

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

De dwang kooi/korf is in de eerste plaats ontworpen om injecties of andere behandelingen van onrustig of lastige katten, dwergrassen van honden en andere kleine dieren te vergemakkelijken.

De dwang kooi/korf heeft een beweegbare scheidingswand waarvan de balken zich uitstrekken buiten de kooi en als handvat gebruikt kunnen worden. Het dier kan hier gefixeerd worden.

De scheidingswand wordt naar voren getrokken zodat het dier voorzichtig maar stevig tegen de kooi/korf gedrukt wordt. Vanuit deze positie kan eenvoudig en effectief een injectie of behandeling worden uitgevoerd.

De dwang kooi/korf heeft dus een bijzonder nuttige eigenschap dat zodra de scheidingswand correct gepositioneerd wordt, de handgrepen samen worden gedrukt en de scheidingswand vastgehouden kan worden met een hand terwijl de andere hand vrij is om een behandeling uit te voeren. De dwang kooi/korf bezit een “schuif zijkant” aan het uiteinde. Wanneer “schuif zijkant” omhoog wordt gebracht, maakt dit de overdracht, zonder het dier fysiek aan te raken, naar een andere kooi eenvoudig.

Afmeting: ongeveer 46x29x29cm

Gewicht: ongeveer 3.1 kg

De dwang kooi/korf wordt veelvuldig gebruikt door dierenartsen, dierenpensions, dierenambulances etc.

000379


Je bent misschien ook geïnteresseerd in