Dwangkooi o.a. katten en kleine huisdieren
  • Dwangkooi o.a. katten en kleine huisdieren

Dwangkooi katten en kleine huisdieren

€ 127,50
Inclusief BTW

De dwangkooi of opdruk kooi is geschikt hulpmiddel het transport van katten of andere kleine dieren die qua formaat even zo groot zijn als een kat.

Aantal
levering 8 - 10 dagen

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

De dwangkooi of opdruk kooi is geschikt het transport van katten of andere kleine dieren die qua formaat even zo groot zijn als een kat.

De dwangkooi wordt gebruikt door de dierenarts, dierenambulances, kattenopvang, dierenasiels, dierenpensions etc.
 

Deze dwang kooi heeft een opening aan de bovenkant.

De afmeting van de kooi is ca. 45x30x30cm

000171


Je bent misschien ook geïnteresseerd in