Loer Dazenval

000510

Nieuw product

De dazenval zorgt voor het lokken, wegvangen en daardoor verminderen van de overlast van dazen.

Meer details

€ 269.45 incl. btw

Meer informatie

De dazenval zorgt voor het lokken, wegvangen en daardoor verminderen van de overlast van dazen. Het verwijderen van de gevangen dazen is dankzij de val-unit super eenvoudig. De dazenval is het uiteindelijke resultaat gebaseerd op een beschreven principe door de University van Wisconsin van de Manning-trap.

In de dazenval worden de dazen aangetrokken door een door de zon verwarmde bal. De warmte wordt vastgehouden door de samenstelling van het materiaal dat wordt gebruikt. Dankzij het speciale opvangsysteem, wordt deze kunstmatige warmtebron in beweging gezet. Het vrouwtje van de daas neemt deze warmtebron waar en wordt hierdoor aangetrokken.

De val is zo geconstrueerd dat hij veel vangt en u er jarenlang plezier van kunt hebben. De val is vriendelijk voor het milieu, geen gebruik van chemische middelen, effectieve vangst van dazen waardoor een sterke vermindering van de overlast. De constructie is zo ontworpen dat de val vrij in de wind kan bewegen, materialen zijn volledig UV bestendig.