Bedrijfsgegevens

Euro Packer Handel & Service
Kortenvoortstraat 3
7602 AT Almelo
Tel: 0546-491915
E-Mail: info@europacker.nl
Internet: www.europacker.eu
KVK Enschede 08099082
BTW nr. NL137566852B01
Bank ING rek. nr. 24.68.471
IBAN/SEPA nummer: NL38INGB0002468471
BIC nummer: INGBNL2A


Een korte omschrijving over Euro Packer Handel & Service

Euro Packer Handel & Service verkoopt alle benodigdheden voor Ongedierte & Ongediertebestrijding. Wij kunnen goed concureren op de markt. Mede door een goed prijsbeleid en het uitgebreide assortiment.

Euro Packer Handel & Service staat voor informatie

Op europacker.nl vindt u uitgebreide informatie over alle producten met foto''s. Natuurlijk kunt u naast online bestellen ook via E-mail extra informatie of ondersteuning krijgen. Bepalen welk product het beste bij u past, wordt zo een fluitje van een cent.

Euro Packer Handel & Service staat voor snelheid

Wij hebben gekozen voor de pakketdienst van de DHL.


Algemeen:

Op europacker.nl kunt u op verschillende manieren uw bestelling betalen. iDEAL betaling: betaling via uw eigen internet bank; vooruitbetalen van een bestelling: wij versturen de producten zodra wij uw betaling hebben ontvangen en PayPal: een on-line betaalservice waarmee u uw bestelling kunt betalen.


iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Euro Packer Handel & Service wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Kosten bij annulering

Bij annulering van een online betaling worden alle door Euro Packer Handel & Service gemaakte kosten in rekening gebracht bij de besteller. Het betreft hier de kosten voor de betaaltransactie en de terugstorting, welke door de banken en serviceprovider in rekening worden gebracht aan Euro Packer Handel & Service.

Voor Rabobank klanten

Belangrijk voor klanten van de Rabobank: tijdens het betaalproces worden verschillende vensters geopend. Laat deze open staan totdat u bevestiging heeft van succesvolle betaling. Het vroegtijdig wegklikken van vensters kan tot gevolg hebben dat uw bestelling niet kan worden verwerkt.


Vooruitbetaling:

Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en opdrachtnummer. Nadat wij het geld van uw overschrijving hebben ontvangen, zenden wij u de bestelde goederen toe.

Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de goederen in ontvangst kunt nemen. Daarvoor hebben wij echter wel uw hulp nodig. Let op de volgende punten, deze zijn noodzakelijk om uw opdracht correct te kunnen verwerken:

Vermeld uitsluitend het opdrachtnummer uit uw bevestiging op het overschrijvingsformulier! Vul deze code in het opmerkingenveld in.

Geef altijd het exacte bedrag op! Wanneer u dit bedrag afrond kan uw betaling niet direct worden verwerkt en loopt de levering vertraging op.

Voor betalingen kunt u gebruik maken van het volgende rekeningnummer:

Bank ING rek. nr. 24.68.471

Voor grensoverschrijdende betalingen binnen Europa dient u de volgende nummers te gebruiken:

IBAN/SEPA nummer: NL87PSTB0002468471

BIC nummer: PSTBNL21

Bank: ING

NB: Wanneer binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en komt de order te vervallen.


Verzend- en retourneerinformatie:

Onze producten worden voor verzending visueel en functioneel beoordeeld. Indien er door de klant een defect wordt geconstateerd dient u dit binnen 24 uur via e-mail adres info@europacker.nl kenbaar te maken. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd na goedkeuring van Euro Packer Handel & Service.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het product niet is gebruikt en wordt aangeboden in de originele onbeschadigde verpakking. De kosten van retour zendingen zijn op kosten van de klant.

Indien een defect verwijtbaar is aan de producent zal Euro Packer Handel & Service het product kostenloos vervangen.


Contact bij problemen in de online shop:

Mocht u een foutmelding krijgen, stuur dan een e-mail naar webmaster@europacker.nl , beschrijf de fout zo goed mogelijk en geef voor een antwoord uw e-mailadres op.

Bij foutmeldingen en waarschuwingen: geef exact aan welke melding u kreeg. Let bij foutmeldingen op dat ook toepassingsprogramma''s als Spybot de functionaliteit van de site kunnen verstoren. Alleen wanneer uw invoer compleet is, kunnen onze technici uw opmerking verwerken en de fout corrigeren.