Mobiliteitsharnas voor honden

€ 21,50
Inclusief BTW

Een eenvoudige manier om de achterhand van een zwakke of immobiele hond/dier op te tillen en te ondersteunen om op deze manier de mobiliteit te bevorderen.

Aantal
levertijd 8 -10 werkdagen

  • Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd. Het is vanzelfsprekend dat Euro Packer Handel & Service SSL gebruikt om al je persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, betaalgegevens, etc.) te beveiligen. SSL, betekent Secure Sockets Layer, is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligd.
  • Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis Indien het product voorradig is en voor 14.00 uur besteld is, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis
  • Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet. Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren mits je aan de spelregels voldoet.

Een eenvoudige manier om de achterhand van een zwakke of immobiele hond/dier op te tillen en te ondersteunen om op deze manier de mobiliteit te bevorderen.

Het mobiliteitsharnas is zeer eenvoudig te gebruiken. De mobiliteitsharnas kan binnen enkele seconden worden geplaatst op het immobiele dier. De mobiliteitsharnas heeft geen onhandige beengaten of vacht die klittenband vangen.

Het mobiliteitsharnas heeft een zachte, gewatteerde voering rond de buik van de dier om ze te ondersteunen terwijl je ze helpt op te staan.
Met de unieke uitsparing kunt u met onze mobiliteitsharnas voorzichtig de achterpoten van  het dier optillen zonder onnodige druk uit te oefenen op hun genitaliën. Dit is met name gunstig voor honden die last hebben van urinekwesties, incontinentie of herstellen van een buikoperatie.

Een combinatie van uitzonderlijke sterkte en comfort, de zachte gewatteerde voering biedt de nodige ondersteuning, terwijl de nylon bandjes zorgen voor extra veiligheid. De riemen kunnen worden aangepast aan rassen met verschillende hoogtes tot 60 kg.

Handgrepen zijn van neopreen en vriendelijk voor de handen en schuiven naar de perfecte positie voor individuele gebruikers.

Het mobiliteitsharnas is wasmachine bestendig.

000845