Bedwantsen detector incl CO2 generator + 2 lijmplaten Bekijk groter

Bedwantsen detector incl CO2 generator

000748

Nieuw product

De detector is uitgerust met CO2. De CO2 te samen met warmte simuleert het menselijk lichaam: de bedwantsen worden hier door aangetrokken en blijven hechten op de lijmplaat waarmee de detector is uitgerust. 

Meer details

€ 345.15 incl. btw

Meer informatie

Hotels, vakantiewoningen, pensions, particuliere woningen enz. hebben het afgelopen jaar een gestaagde toename waargenomen van bedwantsen en huisstofmijt. Voor een professionele en betrouwbare detectie van een mogelijke besmetting van bedwantsen en huisstofmijt bieden wij u een nieuwe en unieke detector aan.

De detector is uitgerust met CO2. De CO2 te samen met warmte simuleert het menselijk lichaam: de bedwantsen worden hier door aangetrokken en blijven hechten op de lijmplaat waarmee de detector is uitgerust. Nu kan er snel geconstateerd worden of er een besmetting is van bedwantsen of huisstofmijt.

De CO2 generator is verwisselbaar en geeft na ongeveer 24 tot 48 uur voortdurende CO2 af en dit gedurende 4 tot 6 weken. De geïntegreerde verwarming (220V aansluiting) verwarmt de detector op tot ongeveer 50° C.

Deze warmte dringt ook continu naar buiten zodat de omgevingstemperatuur in de directe nabijheid van de detector ongeveer 25°C - 30° C is.

De lijmplaat en CO2 kunnen los besteld worden.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...